Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld dan wordt uw bestelling maandag verzonden en  op dinsdag bezorgd.

Bezorging: Uw bestelling wordt met DHL geleverd op het door u aangegeven afleveradres. Tussentijds ontvangt u track&trace informatie om uw pakketje te volgen.

Kosten: Voor bestellingen in Nederland tot 60 euro zijn de verzendkosten 4,95. Voor België en Duitsland 9 euro. Boven de 60 euro is de verzending naar Nederland, België en Duitsland gratis!

Retourneren: Het is natuurlijk vervelend als u niet tevreden bent, een klacht heeft over de dienstverlening of producten zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail naar klantenservice@roseleaorganics.nl.

We zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Gelieve in dit geval eerst contact op te nemen. Wellicht kunnen we iets voor u betekenen en een oplossing bieden.

Let op: Het retourneren van geopende en/of gebruikte producten wordt niet geaccepteerd.

Stuur daarna het te retourneren product naar: Herbolie, De Elzen 31, 9269 SJ Veenwouden.