Stap 1: Selecteer het product, de juiste hoeveelheid en klik op “In winkelmand” Je wordt nu doorgestuurd naar de check-out pagina.

Stap 2: Vul je gegevens in.

Stap 3: Kies de juiste betaal optie en pas eventueel een kortingscode toe.

Stap 4: Vink het knopje aan bij “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef aan mijn bestelling te hebben gecontroleerd”

Stap 5: Klik op “Ga naar afrekenen”

Stap 6: Voer de betaling uit met de betaalmethode die je gekozen hebt.

Als je deze stappen allemaal gevolgd hebt is de bestelling geplaatst.

Bij Roselea Organics hebben we verschillende manieren om de producten te betalen. We zullen je even uitleggen welke dat zijn en wat het inhoudt:

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen.

Bancontact

Bancontact werkt vergelijkbaar met iDEAL. Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten.

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en later betalen. Meestal vindt deze betaling plaats aan het einde of begin van de maand.

PayPal

Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kunt betalen.