WAT IS CASTOR OLIE?

Castor olie is een dikkere olie, rijk aan ricinolzuur, dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen. Castor Olie is een VEELZIJDIGE OLIE. Je kunt deze olie gebruiken om de groei van je haar, wimpers en wenkbrauwen te stimuleren, om je nagels te versterken en te verharden. Het is ook een uitstekend ingrediënt voor veterinaire zorg om de manen van paarden te laten groeien en dikker te maken.

Castor Olie heeft ook ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, waardoor het ongemak van een droge tot zeer droge huid kan kalmeren.

CASTOR OLIE VOOR DE HUID

Ricinusolie (Castor olie) is verzachtend dankzij de hoeveelheid vetzuren in de olie. Vooral ricinolzuur, dat deel uitmaakt van de omega-9-vetzuren, en de natuurlijke barrière van de huid versterkt. Het vergemakkelijkt ook het herstel van de huid en versnelt het genezingsproces.

CASTOR OLIE VOOR HAAR

Biologische Castorolie voedt het haar en stimuleert de haargroei. Het maakt het haar sterker en dikker. Deze voedende olie herstelt de glans van beschadigd of gekleurd haar.

CASTOR OLIE VOOR NAGELS, WIMPERS EN WENKBROUWEN

Castorolie is dankzij het ricinolzuur dat het bevat, ideaal voor broze of gespleten nagels die het herstelt en verstevigt. Het bevordert ook de groei van wimpers en wenkbrauwen.

PRODUCTEN MET CASTOR OLIE